Vliegen naar Kreta

Vliegtickets Kreta

Kreta is makkelijk te bereiken met het vliegtuig. Vanuit België en Nederland zijn er diverse rechtstreekse vluchten. Het eiland Kreta heeft drie vliegvelden, namelijk Heraklion Airport N. Kazantzakis, Chania en Sitia Public Airport. U zult aankomen op Heraklion of Chania.

Chersonissos ligt op ongeveer 26 km ten oosten van de hoofdstad van Kreta, Heraklion, waar zich ook het vliegveld Heraklion Airport N. Kazantzakis bevindt. Vliegen naar Heraklion Airport duurt ongeveer 3.5 uur.

Makkelijk een vliegticket boeken naar Heraklion vliegveld, Kreta.


Keuze uit aankomst vliegvelden


Als je een vliegticket boekt kun je ook Starbeach zelf als hotel boeken.

Heraklion Airport N. Kazantzakis
Vliegveldcode: HER
Heraklion International Airport N. Kazantzakis
Heraklion 716 01, Griekenland

Er zijn plannen voor het bouwen van een nieuw vliegveld in Kastelli ter vervanging van Heraklion Airport. Het is nog erg onduidelijk wanneer die gereed zal komen.

Een ander bekend vliegveld op Kreta is het vliegveld Chania International Airport, dat meer aan de westerzijde van het eiland is gelegen. Dit vliegveld verwerkt binnenlandse en buitenlandse vluchten. Het vliegveld wordt aangevlogen vanaf Athene en Thessaloníki. Van april tot november wordt er ook gevlogen vanaf Engeland, Duitsland, Nederland en Scandinavische landen.

Luchthaven Chania
Vliegveldcode: CHQ
National Road Aerodromiou-Soudas
Chania 731 00, Griekenland


Starbeach – Vliegen naar Kreta